Fem flyfri ferier jeg gerne vil på (igen)

Fem flyfri ferier jeg gerne vil på (igen)

Strand

 

Interrail

Jeg kunne vildt godt tænke mig at komme på interrail igen. Jeg var afsted i 2007 året efter jeg var blevet student. Jeg var afsted med min veninde i ca. 1,5 måned, hvor jeg gjorde holdt i Holland, Belgien, Spanien, Frankrig, Italien, Ungarn, Polen og Tyskland. Denne gang kunne jeg godt tænke mig at tage en tur rundt i Benelux-landene og måske med nogle stop i Tyskland. Jeg har blandt andet i mange år drømt at overnatte i Gent i denne fine ombyggede skibscontainer hos STUDIOMIE.

Stedsans in the Woods

Sidste år i oktober på deres sidste åbningsdag var jeg, sammen med min kæreste, på besøg hos Stedsans in the Woods, som var min 30 års fødselsdagsgave fra ham. Det er så idyllisk og afslappende en oase med lækker mad og fin æstetik. Den lille plet i en svensk skov vil jeg meget gerne genbesøge. Næste gang vil jeg måske vælge en lidt varmere årstid, da det blev en anelse koldt midt i oktober.

 

Stedsans in the Woods

Stedsans in the Woods

 

Øhop i Danmark

Der er så mange dejlige øer i Danmark, og jeg gad godt se mange flere af dem. Et oplagt sted at øhoppe kunne være det sydfysnke øhav eller måske de tre Vesterhavsøer, Fanø, Mandø og Rømø samt den tyske ø Sylt, der ligger på stribe ud for vadehavet. Og ellers er min danske farvoritø Samsø, hvor jeg er hvert år med min kæreste i hans families sommerhus.

Vandretur i Nordeuropa

Sidste år var jeg nede og gå en uge på Caminoen i Spanien som en del af min sommerferie. Men man behøver slet ikke tage så langt for at få strukket benene og komme ud i det blå. Der er masser af dejlige vandreruter, som man kan komme til med tog og færge. Én af de mere kendte danske vandreruter er Hærvejen, der går fra Viborg i nord og ender i Rendsborg i Tyskland lidt syd for grænsen. Eller man kunne tage til Sverige og Norge og vandre i deres flotte fjelde, som der jo ikke er nogen af i Danmark.

Badehotel

Det kunne også være virkelig lækkert at holde ferie på et badehotel i Danmark eller Sverige. Jeg tænker at det er noget af det mest afslappende man kan gøre - og så tilmed i fine omgivelser. Jeg har indtil videre kun været på et enkelt badehotel - nemlig Svinkløv Badehotel, som var SÅ fint et sted. Jeg glæder mig til at komme forbi, når det er bygget op igen efter det brændte ned i september 2016.

Har du nogle andre bud på flyfri ferier?

 

Tilbage til blog