Hvad skal du bruge til visible mending?

Hvad skal du bruge til visible mending?

Broderikit

Jeg har lavet et lille kit, som jeg synes indeholder det du skal bruge, når du skal igang med visible mending.

En broderiramme er essentiel. Det er meget nemmere at brodere, hvis du kan spænde dit stof ud over noget. det kan være en broderi- ellers stramme, men det kan også være et stoppeæg eller en stoppesvamp, en bold eller et syltetøjsglas. Hvis du broderer på elastisk stof, så må du ikke stramme det for meget ud.

Dernæst har du brug for nåle. Du kan måske godt bruge almindelige synåle til en start, men broderinåle har et større øje og gør det nemmere, at bruge garn, der er tykkere end sytråd. Jeg foretrækker at brodere med spidse broderinåle, da jeg kan være mere præcis i mit arbejde. Nålene findes i mange størrelser, så du skal gerne bruge en nål, der passer til det stof eller strik, som du vil brodere på.

Når du har styr på broderiramme og nåle er det næste garnet. Jeg bruger for det meste broderigarn fra DMC, da det er behandlet på en måde, så det er slidstærkt og ikke bliver fnuldret at se på.

Broderisaks og fingerbøl er også gode redskaber at have i dit broderikit, men ikke strengt nødvendige.

Så hvis du også overvejer, at gå i gang med at brodere og/eller visible mending, så er her, hvad jeg mener man skal bruge for at komme igang med at brodere.

Broderi-kittet indeholder:
1 broderiramme, 13 cm (diameter)
1 pakke med 6 nåle med spids
8 slags broderigarn fra DMC
1 lille broderisaks
1 fingerbøl

Jeg har udvalgt materialer i den bedst mulige kvalitet.

Se mine broderikits her.

Tilbage til blog