2 personer
Ingredienser til salaten
1 lille salathoved
2 små gule beder - kan erstattes af rødbeder eller bolsjebeder
80 g kogte kikærter gerne fra dåse/karton - resten kan bruges til humus
30 g græskarkerner - kan erstattes med solsikkekerner
Ingredienser til dressingen
2 spsk. æblecidereddike
4 spsk. olivenolie
1 tsk. dijonsennep
1 tsk. honning
Et drys salt
Fremgangsmåde
-
Skyl salaten og de gule beder
-
Skær de gule beder i mundrette stykker
-
Kom de gule beder på en bageplade eller i et ovnfast fad og kom lidt olie på
-
Sæt de gule beder i ovnen på 150 grader i 20-30 minutter. Hold øje med dem undervejs. Lad dem køle en smule af, når de er kommet ud af ovnen.
-
Rist græskarkernerne på en pande til de får lidt farve og hæld dem derefter på en tallerken
-
Ingredienserne til dressingen blandes i en lille skål
-
Find et fad eller en stor tallerken til at anrette salaten på.
-
Læg bladene af salatbladene i bunden
-
Læg de gule beder oven på salatbladene
-
Drys kikærterne oven på
-
Drys græskarkernerne oven på igen
-
Slut af med at hælde dressingen over salaten.
-
Nu er salaten klar til at blive spist. Velbekomme.