Privatlivspolitik

Personlige oplysninger omkring navn, adresse i forbindelse med køb, benyttes kun i forbindelse med købet og gemmes og videregives aldrig. Bankinformationer behandles sikkert og krypteret via min betalingstjeneste.

E-mail-adresse givet i forbindelse med tilsendelse af nyhedsbrev, bruges udelukkende til dette formål, og du har altid mulighed for at vælge disse mails fra ved at klikke ’afmeld' nederst i alle nyhedsmails.

 

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter websitet, indsamles og behandles sådanne informationer.

Såfremt du kontakter mig via min kontaktformular, opbevares din data i 60 dage. Du har altid mulighed for få data slettet din data ved at kontakte mig.

Min kommende visible mending-workshops

27. februar 2024, Vejen Bibliotek

18. marts 2024, Randers Bibliotek

22. april 2024, Fredericia Bibliotek

24. april 2024, Stevns Bibliotekerne

26. oktober 2024, Kalundborg Bibliotek

Mere info kommer snart

Hvorfor er der forskellige priser på mine workshops? Der er forskel på de forskellige workshops og om du får et broderikit eller ej. Billetprisen på mine workshops på biblioteker bliver ofte holdt lav og dækket af bibliotekets milder.

 • EY

  I august 2023 holdt jeg et inspirationsoplæg fo medarbejdere hos EY

  EY 
 • Silkeborg Bibliotek

  I september 2023 holdt jeg udsolgt workshop og foredrag på Silkeborg Bibliotek

  Silkeborg Bibliotek 
 • Sankt Annæ Gymnasium

  I september 2023 holdt jeg workshop og foredrag for 30 gymnasieelever på Snakt Annæ Gymnasium i forbindelse med deres Klimahandledag

  Sankt Annæ Gymnasium